The Voice 2: Όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα του σποτ

Ανταγωνισμός “τεσσάρων αστέρων”, για τη νέα φωνή της Ελλάδας.

Δεύτερη χρονιά ΤΗΕ VOICE και ο ανταγωνισμός των τεσσάρων coach δεν έχει προηγούμενο. Η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Stavento είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΝΗ. Τη φωνή εκείνη που θα καθηλώσει την Ελλάδα και θα τους εξασφαλίσει τη μεγάλη νίκη στον μουσικό διαγωνισμό-φαινόμενο.

Και αν αυτό ακούγεται υπερβολικό, το νέο εντυπωσιακό spot για το THE VOICE έρχεται να μας αλλάξει γνώμη.
Απροκάλυπτη αντιπαλότητα, αδιανόητες πλεκτάνες, ευφάνταστες παγίδες, κασκαντερικές δράσεις, διάχυτη αδρεναλίνη και -φυσικά- λάμψη κατακλύζουν την οθόνη σε έναν αγώνα ταχύτητας ανάμεσα στους τέσσερις για τον έγκαιρο εντοπισμό και την εξασφάλιση ΤΗΣ φωνής. Μιας φωνής που έφτασε στα αυτιά τους και τους έκανε να γυρίσουν… το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ανάποδα για να την κατακτήσουν.

Ποιος αναδείχθηκε τελικά νικητής; Το ΤΗΕ VOICE και όλοι εμείς, αφού οι φωνές θα είναι εκεί για να τις απολαύσουμε. Γιατί, όπως μας διαβεβαιώνει ο… Γιώργος Λιάγκας, «Το ΤΗΕ VOICE επιστρέφει!».

Τα ιδιαιτέρως απαιτητικά γυρίσματα του σποτ έγιναν στους εντυπωσιακούς χώρους του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και διήρκησαν δύο εικοσιτετράωρα.


 

Το κέφι και ο επαγγελματισμός των τεσσάρων τραγουδιστών, αλλά και του οικοδεσπότη του show Γιώργου Λιάγκα, περίσσευαν καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, «υπομένοντας» έτσι με χιούμορ όλες τις δοκιμασίες στις οποίες τους υπέβαλαν το σενάριο και οι σκηνοθετικές απαιτήσεις.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ανυποψίαστοι πελάτες του ξενοδοχείου ξαφνιάζονταν, βλέποντας αναπάντεχα μπροστά τους τους τέσσερις coach και τον Γιώργο Λιάγκα όπως δεν τους είχαν ξαναδεί.

Το δημιουργικό concept υπογράφει η Frank ενώ η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 σε σκηνοθεσία Kώστα Τριπύλα.

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!