The Masked Singer: Με απίστευτη ενδυμασία και με… επιγραφή φτάνουν οι παίκτες στο γύρισμα – ΦΩΤΟ

The Masked Singer

Δεν φαντάζεστε τι φορούν οι συμμετέχοντες του The Masked Singer ενώ πηγαίνουν στα στούντιο για το γύρισμα, ώστε να μην τους αναγνωρίσουν!

Απόψε έχει The Masked Singer κι ενώ όλοι προσπαθούν να αναγνωρίσουν ποιοι celebrities κρύβονται πίσω από τις εντυπωσιακές μάσκες, οι ίδιοι ακολουθούν μια πρωτοφανή διαδικασία για να κρατήσουν την ταυτότητά τους κρυφή.

Η μετακίνησή τους από το σπίτι προς τα πλατό γίνεται με μαύρα βαν και μέσα από συγκεκριμένες διαδρομές. Κανείς δεν πρέπει να υποψιαστεί από το περιβάλλον τους ότι συμμετέχουν στο The Masked Singer. Όταν φτάνουν στο στούντιο, η πόρτα του βαν ανοίγει και όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του zappIT, η αμφίεσή τους είναι μια έκπληξη…

Με μαύρο φούτερ με κουκούλα και την επιγραφή «ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ!!!» και με μια μεγάλη μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο, οι παίκτες προχωρούν με γρήγορα βήματα προς τα καμαρίνια. Δεν απαντούν σε όποιον τους μιλήσει, ενώ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τους απευθύνονται με το όνομα της μάσκας και όχι το κανονικό τους.

Πίσω από την παραγωγή, λοιπόν, αυτού του εντυπωσιακού show, στήνεται κάθε εβδομάδα μια ολόκληρη επιχείρηση… κάλυψης απόκρυψης…