The Masked Singer: Κι όμως οι detectives βρήκαν ποιος ήταν ο Γορίλας

The Masked Singer

The Masked Singer: Ποια ηθοποιός ήταν πίσω από τη Μάσκα;

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι Μάσκες του The Masked Singer, ούτως ώστε να εξασφαλίσουν ακόμα μία εβδομάδα την παραμονή του στο φαντασμαγορικό σόου. Πλέον δεν θα υπάρχει είσοδος για νέες Μάσκες κι οι detectives θα προσπαθούν να εξιχνιάζουν αυτές που ήδη συμμετέχουν.

Απόψε οι τέσσερις detectives του σόου: ο Νίκος Μουτσινάς, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλησαν να κάνουν λίγο πιο εύκολο το έργο τους και να αποσπάσουν περισσότερες πληροφορίες για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τις ευφάνταστες Μάσκες. Συγκεκριμένα τους έθεσαν κάποια διλήμματα κι από τις απαντήσεις τους προσπάθησαν να εκμαιεύσουν κάποια επιπλέον στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να επιτελέσουν το έργο τους, δηλαδή να ανακαλύψουν όσο περισσότερες Μάσκες είναι δυνατόν.

Στο τέλος της βραδιάς κοινό και detectives ψήφισαν μέσω ειδικής εφαρμογής την αγαπημένη τους Μάσκα κι αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους έπρεπε να αποκαλυφθεί. Αυτή ήταν ο Γορίλας, που τελικά αποδείχθηκε πως από πίσω κρυβόταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μάλιστα αρκετοί από τους detectives το είχαν καταλάβει.