The Masked Singer: Η συγκινητική αναφορά στον Δάκη

The Masked Singer

Όσα αναφέρθηκαν για τον αείμνηστο τραγουδιστή στο The Masked Singer!

Στον μεγάλο τελικό του The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά έμελλε να έχει μια θέση ξεχωριστή, τη νύχτα του Σαββάτου, ο Δάκης ο οποίος και έφυγε απρόσμενα από την ζωή στις 29 Μαΐου 2022.

Και αυτό καθώς ο Μινώταυρος επέλεξε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία «Τόσα καλοκαίρια» στη δεύτερη και τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή του The Masked Singer.

Όπως ήταν επόμενο, δε, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τραγουδιού, ο Σάκης Ρουβάς και οι τέσσερις detectives είχαν μια γλυκιά κουβέντα να πουν εις μνήμην του Δάκη. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Μινώταυρο που μας θύμισε αυτό το υπέροχο τραγούδι του αγαπημένου μας Δάκη που το ερμήνευσε με αυτόν τον μοναδικό, υπέροχο και απόλυτο τρόπο. Μας θύμισε ξανά τον αγαπημένο μας Δάκη που μας άφησε πριν από λίγο καιρό» τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.

«Πάντα θα τον θυμόμαστε τον Δάκη πάντως, Σάκη. Γιατί αυτά τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει πάντα τα ακούμε. Για κάποιο λόγο τα ακούμε πάντα αυτά τα τραγούδια. Είναι τα νιάτα μου σίγουρα και με έναν τρόπο τα ξέρουν και οι νεότεροι. Θα τα ακούμε πάντα αυτά τα τραγούδια. Έχουν μια τόσο χαρούμενη ευαισθησία» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον μεγάλο τελικό του The Masked Singer. «Συγκινούν και τη δική μου γενιά παρόλο που δεν είναι της γενιάς μου» εξομολογήθηκε, ακόμα, η Αθηνά Οικονομάκου.