The Masked Singer: Η απρόσμενη αποκάλυψη που θα δημιουργήσει μεγάλη έκπληξη στο πλατό

The Masked Singer

The Masked Singer, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

Ένας μικρός φτερωτός θεός χτυπάει με τα βέλη του το The Masked Singer σήμερα στις 21:00 στον ΣΚΑΪ και το πλατό γεμίζει δώρα, καρδούλες και… ερωτικά υπονοούμενα!

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό και τους Detectives που ανταλλάσσουν μεταξύ τους συμβολικά δώρα. Ο Νίκος Μουτσινάς χαρίζει κάτι πολύ προσωπικό στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κι εκείνη με τη σειρά της δίνει στην Αθηνά Οικονομάκου ένα μεγάλο πόστερ με μία… ιδιαίτερη αφιέρωση. Ο Θοδωρής Μαραντίνης δωρίζει στον Νίκο Μουτσινά ένα CD με συγκεκριμένες μουσικές επιλογές ενώ το δώρο της Αθηνάς προς τον Θοδωρή αλλάζει την… οπτική του για τα πράγματα!

Οι Μάσκες ανεβαίνουν στη σκηνή για να κατακτήσουν με την ερμηνεία τους, τις καρδιές όλων. Τα νέα στοιχεία για την ταυτότητά τους αποκαλύπτονται από τις ερωτήσεις των Detectives οι οποίες είναι φυσικά σε κλίμα ερωτικό και συνάμα αποκαλυπτικό!

Ποια Μάσκα αποκαλύπτει πως έχει βγει ραντεβού με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τι της έχει μείνει αξέχαστο; Το Παπάκι δηλώνει απροκάλυπτα πως τα μακαρόνια είναι το πιο αφροδισιακό φαγητό και ο Μινώταυρος είναι ο τύπος που στον έρωτα, τα αφήνει όλα στην τύχη τους!

Το Παγωτό είναι υπέρ της άποψης πως η αγάπη πρέπει να… μοιράζεται ενώ ο Αμφορέας αποκαλύπτει πως ένα και μόνο βλέμμα του είναι αρκετό για να τον ερωτευτούν!

Στο τέλος της βραδιάς, μία Μάσκα αποχωρεί φέρνοντας τις υπόλοιπες πέντε, ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη! Η απρόσμενη αποκάλυψη δημιουργεί μεγάλη έκπληξη στο πλατό! Πόσο κοντά έχουν βρεθεί οι Detectives με τις προβλέψεις τους;