The Final Four: Η «βόμβα» Άντρη έβαλε φωτιά στη σκηνή…

The Final Four

"Νομίζω πως είμαστε αρκετά έξω από τα πλαίσια στα οποία έχουμε κινηθεί"

Στη σκηνή του The Final Four ανέβηκε, με τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοπεποίθηση, η Κύπρια διαγωνιζόμενη προκαλώντας αναστάτωση στους 4 φιναλίστ αλλά και στην κριτική επιτροπή.

Ο λόγος για την Άντρη Λάγιου, η οποία επέλεξε να ερμηνεύσει το River με στόχο να κερδίσει μια από τις τέσσερις πολυπόθητες καρέκλες.

Όπως χαρακτήρισε και η ίδια τον rock metal εαυτό και την προσωπικότητα της, έφτασε στην σκηνή του The Final Four σαν «ατομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί».

«Κάτι σε Amy Winehouse μου βγάζει…» σχολίασε ένας εκ των φιναλίστ για να απαντήσει άλλος, «Εμένα κάτι σε γκοθο-μεταλλού…»

«Νομίζω πως είμαστε αρκετά έξω από τα πλαίσια στα οποία έχουμε κινηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τον Μιχάλη Κουινέλη και την Ελένη Φουρέιρα για να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο η νεαρή τραγουδίστρια.

«Γιατί να είμαστε σε κάποια πλαίσια Μάικ;» αναρωτήθηκε, με τη σειρά του, ο Μιχάλης εκφράζοντας την διαφωνία με τον έτερο κριτή του τάλεντ σόου.

Η Κύπρια διαγωνιζόμενη έδωσε τον καλύτερο της, όπως αναγνώρισαν και οι τρεις κριτές, μα δεν κατόρθωσε να κερδίσει μια θέση στη μονομαχία του The Final Four και κατ’ επέκταση να συνεχίσει στο τάλεντ σόου.