The Chase: Έφυγαν με το ποσό – ρεκόρ των 14.100 ευρώ, δάκρυσε η Μαρία Μπεκατώρου με τον συγκλονιστικό τελικό

The Chase

"Θα τρελαθώ, ρε παιδιά! Μπράβο σας! Σε καλή μεριά! Δώσαμε στο Chase τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα", είπε η παρουσιάστρια συγκινημένη.

Ο Γιάννης και ο Σπύρος διεκδίκησαν 14.100 ευρώ στο σημερινό (12/12) επεισόδιο του The Chase, το υψηλότερο ποσό που έχει φτάσει ποτέ στον τελικό στα 3 χρόνια του τηλεπαιχνιδιού. Τόσο οι δύο παίκτες όσο και η παρουσιάστρια δεν κατάφεραν να κρύψουν την αγωνία και τον ενθουσιασμό τους για τη μεγάλη στιγμή.

Μετά από μία συγκλονιστική καταδίωξη γνώσεων με τον Αδέκαστο, ο Γιάννης και ο Σπύρος κατάφεραν να κερδίσουν τις 14.100 ευρώ.

«Θα τρελαθώ, ρε παιδιά! Μπράβο σας! Θέλω να σας πω κάτι γιατί έτσι μου έρχεται και συγκινούμαι κάποιες φορές. Συγχαρητήρια εννοείται και στους 3 σας, ήταν ένας φανταστικός τελικός. Νομίζω ότι το νιώσατε όλοι σας. Ήσασταν καταπληκτικοί παίκτες», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή της.

«Τι ωραία! Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ, το ήθελα τόσο πολύ… Αδέκαστε, συγχαρητήρια και σε σας. Ζούμε δυνατές στιγμές εδώ», είπε στη συνέχεια η οικοδέσποινα του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού, με τον Αδέκαστο να δίνει τα συγχαρητήρια στους παίκτες και από τη δική του πλευρά.

«Κι εμείς χαρήκαμε παίξαμε, Μαρία. Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία», ανέφερε ο Σπύρος στον αέρα του MEGA.

«Σε καλή μεριά. Σήμερα δώσαμε στο Chase τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα. 14.100 ευρώ και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί δύο εξαιρετικοί παίκτες φεύγουν με αυτό το ποσό», τόνισε κλείνοντας η Μαρία Μπεκατώρου.