The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς έμαθε τον έρωτα στην Άννα και εκείνη «λύγισε»

The Bachelor

Συγκινήθηκε η φιναλίστ του The Bachelor!

Μέχρι την Σαντορίνη ταξίδεψαν, στο τελευταίο επεισόδιο του The Bachelor, ο Αλέξης Παππάς και οι φιναλίστ του ριάλιτι της αγάπης στον Alpha. Ο λόγος για την Άννα και την Αθηνά NY.

Η πρώτη παίκτρια του The Bachelor, μάλιστα, είχε μια πολύ ευάλωτη στιγμή όταν βρέθηκε μόνη με τον αγαπημένο της. Εκεί ήταν που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση με αποτέλεσμα να βουρκώσει μπρος στα μάτια του καλού της.

Ο λόγος ασφαλώς ήταν το κατόρθωμα του γοητευτικού ηθοποιού να ανακαλύψει τον χαρακτήρα της. «Μαζί σου ανακάλυψα στοιχεία του χαρακτήρα μου που αγνοούσα. Είσαι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα, με έκανες να νιώσω πάρα πολλά πράγματα που δεν τα έχω ξανανιώσει. Μαζί σου έμαθα τι είναι ο έρωτας. Ήταν κάτι που δεν το είχα ξαναβιώσει. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη που νιώθεις τι είναι η Άννα, γιατί είναι πολύ δύσκολο να σε καταλαβαίνουν οι άνθρωποι και εσύ με κατάλαβες. Ξέρω ότι μπορεί να μην σου αρέσει όταν κλαίω, αλλά είναι κάτι που μου βγαίνει όταν με συγκινεί ο άλλος με τα λόγια του» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η Άννα στον Αλέξη Παππά για να τον ευχαριστήσει στη συνέχεια με λόγια τρυφερά.

«Είναι το πεπρωμένο μου και θα είμαστε μαζί» δήλωσε με ενθουσιασμό η φιναλίστ του The Bachelor στην κάμερα.