The 2Night Show: Ποιοι θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ποιοι θα εξομολογηθούν στον Γρηγόρη απόψε το βράδυ;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Απόψε Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου στις 22:45 στον ΑΝΤ1 o Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στην εκπομπή τον Μιχάλη Ρακιντζή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής,  σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μιλάει για το λόγο που επέλεξε να ακολουθήσει μοναχικό δρόμο στην καριέρα του, για τη λατρεία του στα γρήγορα αυτοκίνητα και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του στο εξωτερικό.

Επίσης, στο «The 2Night Show» έρχεται η Ελένη Ανουσάκη. Σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα και δεν διστάζει να ρίξει τα βέλη της στους πολιτικούς της χώρας. Αναφέρεται στους λόγους που έχει αποσυρθεί πλέον από το χώρο της υποκριτικής και δίνει τη δική της οπτική για τις επιτυχημένες  ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου που  αναβιώνουν μέσα από το θεατρικό σανίδι.

Ο Γρηγόρης υποδέχεται και τη Μαρία Σαατσάκη. Τι την περιμένει όμως στο καμαρίνι αναμονής; Πώς θα αντιδράσει όταν χρειαστεί να κρατήσει στα χέρια της δύο γενειοφόρους δράκους; Θα καταλάβει ότι πρόκειται για φάρσα ή θα πέσει στην παγίδα που της έχει στήσει ο Γρηγόρης; Σε μια απολαυστική συνέντευξη εξιστορεί πικάντικα γεγονότα της ζωής της.

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η ταλαντούχα ηθοποιός της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», Μαρκέλλα Γιαννάτου. Του αποκαλύπτει την ηλικία της και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί. Δηλώνει τη λατρεία της για τον κινηματογράφο και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας της.