The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

The 2night Show

Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Tus, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, σχολιάζει τη νέα γενιά στη ραπ μουσική και εξηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, γιατί πιστεύει ότι δεν υπάρχει σεβασμός στους παλιούς. Αποκαλύπτει τον λόγο που κυκλοφόρησε το τραγούδι «Πρώτος Στα Trends» και περιγράφει τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα του, η οποία σχετίζεται με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Τέλος, θα περάσει και από τις Μύγες, στις οποίες θα… επιτεθεί με το δικό του «όπλο».

Στο «The 2Night Show» έρχεται και η fashion blogger  Έλενα Γαλύφα. Η πρώην γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, που παράτησε τη δουλειά της για χάρη της μόδας, αποκαλύπτει τα μυστικά του YouTube και του Instagram, ενώ σχολιάζει μαζί με τον Γρηγόρη τα social media accounts διάσημων Ελληνίδων. Τέλος, αποκαλύπτει τι την συνδέει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη, ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια, μιλούν για το πώς από συνάδελφοι κατέληξαν σύζυγοι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!