The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Αλέξανδρο Βάθρη και τον Γιώργο Δούκα

The 2Night Show

The 2Night Show, απόψε στις 00:00 στον ΑΝΤ1.

Απόψε, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2Night Show τον Αλέξανδρο Βάρθη. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον Τάσο Μέρμηγκα στην επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, εξηγεί γιατί μόλις διάβασε το σενάριο της σειράς ήθελε να το κάνει οπωσδήποτε.

Τι γνώμη έχει για τον ήρωα που υποδύεται; Γιατί ανέβαινε σε σκαλοπάτι η Ασημένια Βουλιώτη σε κάθε τους σκηνή; Γιατί του αρέσουν οι ρόλοι του κακού; Στη συνέχεια μιλάει για το θέατρο, που είναι η μεγάλη του αγάπη, και εξηγεί πως δεν σνόμπαρε ποτέ την τηλεόραση. Τέλος, μοιράζεται με ενθουσιασμό τα μελλοντικά σχέδια που έχει με την ομάδα του στο «Θέατρο Μπέλλος».

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show» έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Γιώργος Δούκας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για την επαγγελματική διαδρομή της ζωής του και την επιλογή του να είναι πλέον συγγραφέας. Ο Γιώργος Δούκας κάνει τη σκληρή αυτοκριτική του, για τα χρόνια που μεσουρανούσε στις πίστες, μιλάει για την έπαρση και τα λάθη, που του κόστισαν την καριέρα του στο τραγούδι.

Θυμάται το βράδυ που έφυγε από το καμαρίνι του και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Στη συνέχεια, αναφέρεται στο καινούργιο του μυθιστόρημα, που του έχει προταθεί να γίνει και τηλεοπτική σειρά. Τέλος, στέλνει ένα μήνυμα στην παλιά του αγαπημένη φίλη, Σοφία Αλιμπέρτη.

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.