The 2Night Show: Ο «Γιάννος» από τις Άγριες Μέλισσες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show

Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Ο  ο ηθοποιός που έχει λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό για τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά εποχής, «Άγριες Μέλισσες», έρχεται απόψε στις 23:45 στην παρέα του «The 2Night Show» και μιλάει για τον «Γιάννο» και τις δραματικές απαιτήσεις του ρόλου.

Επίσης, Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος συζητάει για τον εκφοβισμό (bullying) που δεχόταν από τους συμμαθητές του όταν ζύγιζε πολλά κιλά ενώ, μοιράζεται τα πολλά μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά από παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται επίσης και την Άβα Γαλανοπούλου, η οποία δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ενάμιση χρόνο μετά την δικαστική της περιπέτεια. Η ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της και εξομολογείται όλα όσα βίωσε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Καλεσμένοι είναι και οι «Unboxholics». Τα δίδυμα αδέρφια Καρπά από την Αριδαία που διατηρούν το δημοφιλέστερο ελληνικό κανάλι Gaming στο YouTube μιλούν στον Γρηγόρη για το πώς κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν το εντυπωσιακό ποσό των 42.000 ευρώ, μέσω livestreaming από το κανάλι τους για χάρη του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Τέλος, οι The Final Four επανέρχονται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άραγε, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους είχε αναθέσει;