«The 2night Show»: Η Καίτη Γαρμπή τραγουδά παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα!

Ιδιαίτερα εορταστικό και απολαυστικό το “Τhe 2night Show” αυτής της εβδομάδας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 23:15, υποδέχεται τον αναγνωρισμένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, ο οποίος κάνει τις δικές του προβλέψεις για το 2016.

Η Βίλλυ Ραζή, που έγινε γνωστή με την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Δεν μιλούν οι μαργαρίτες», μας ανοίγει την καρδιά της, ενώ ο Σάββας Σαλίπας από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Χωρίς Εσένα» και ο Άρης Τσάπης, από τους αγαπημένους «Συμμαθητές» επιδίδονται σε ένα πρωτότυπο ποδοσφαιρικό αγώνα…με αυγά!

Στη συνέχεια, ο κωμικός πρωταγωνιστής πολλών τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, Τάσος Παλαντζίδης μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου.

Ανήμερα της πρωτοχρονιάς, στις 23:15, σε ένα γιορτινό “Τhe 2night Show”, η λαμπερή Καίτη Γαρμπή τραγουδά επιτυχίες παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, Φανή Χαλκιά, συμμετέχει σε ένα παιχνίδι έκπληξη που θα σας συναρπάσει!

Απολαύστε τη δημοσιογράφο Μάγδα Τσέγκου σε μια διαφορετική συνέντευξη, και την «εκρηκτική» Εύα Λάσκαρη σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 01 Ιανουαρίου, μη χάσετε το Χριστουγεννιάτικο “Τhe 2night Show”, στις 23:15 με το Γρηγόρη Αρναούτογλου!