The 2night Show: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το 2020

The 2night Show

"Άγριες Μέλισσες" και "Κόκκινο ποτάμι" στο ποδαρικό!

Απόψε στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Σουξέ που κάνει ποδαρικό, στην εκπομπή, για το νέο έτος. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον Ενωμοτάρχη Βασίλη Προύσαλη στις «Άγριες Μέλισσες», μιλά για τη μεγάλη του αγάπη, την υποκριτική, για τους λόγους που τον εγκατέλειψαν οι φίλοι του όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο ενώ αποκαλύπτει πως ήταν ο πρώτος κλόουν σε παιδικά πάρτι, στην Ελλάδα.

Επίσης, εκφράζει το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν έχει ερμηνεύσει, μέχρι σήμερα, έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και αναφέρεται στις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς καθώς και σε δύο συλλήψεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι.

Στην παρέα έρχεται και η Δούκισσα Νομικού. Στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μιλά για τον έγγαμο βίο, για το κατά πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της η μητρότητα, καθώς και για την αφοσίωση στην οικογένειά της. Αποκαλύπτει, επίσης, πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει τρίτο παιδί, και δίνει τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση. Τέλος, θα περάσει από την κριτική επιτροπή του ΜΝΤΜ, που την αποτελούν οι Μύγες.

Αμέσως μετά ο Δημήτρης Δρόσος, ο «Μεχμέτ Καρτάλ» της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», μιλάει για τον πρώτο τηλεοπτικό του ρόλο και για την πορεία του στην υποκριτική.