Θάνος Τζήμερος – Χαμός στον αέρα του Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη: «Εμείς πουλάμε την πραμάτεια μας με αξιοπρέπεια»

Θάνος Τζήμερος

Δείτε όλα όσα είπε ο Θάνος Τζήμερος στον αέρα της εκπομπής.

Στον αέρα του «Mega Καλημέρα» βγήκε σήμερα ο Θάνος Τζήμερος, προκειμένου να μιλήσει για το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις αναρτήσεις του για τη Τζώρτζια Κεφαλά.

Με το… καλημέρα σας όμως, ξεκίνησαν τα παρατράγουδα, καθώς ο Θάνος Τζήμερος, ουσιαστικά, απαίτησε να αλλάξει ο τίτλος στο σούπερ.

«Είμαι πολύ καλά και θα ήμουν ακόμα καλύτερα αν κάνατε δημοσιογράφια και όχι λασπολογία. Αναφέρομαι και στη δική σας εκπομπή. Διαβάζω μια λεζάντα που λέει “διαψεύδει ότι αντάλλαξε μηνύματα με την Τζώρτζια Κεφαλά και απειλεί με μηνύσεις”. Έχετε χάσει επεισόδια. Η ίδια η κυρία Κεφαλά χθες το απόγευμα είπε ότι δεν επικοινώνησα μαζί της και αυτός που επικοινωνούσε με το όνομά μου ήταν fake», είπε αρχικά ο Θάνος Τζήμερος.

Ο Θάνος Τζήμερος είπε στη συνέχεια: «Η δική σας λεζάντα θα έπρεπε να είναι “Τζώρτζια Κεφαλά: Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Τζήμερος, έπεσα θύμα φάρσας”», ο Κώστας Τσουρός του απάντησε: «Κύριε Τζήμερε, φαντάζομαι ότι δεν θέλετε να κάνετε αρχισυνταξία στην εκπομπή» και στη συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Τζώρτζια Κεφαλά στο «Mega Καλημέρα».

Στη συνέχεια ο Θάνος Τζήμερος αναφέρθηκε στο νέο σούπερ της εκπομπής που ήταν «Τζώρτζια Κεφαλά: Έπεσα θύμα απάτης», με την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει έναν ιδιαίτερο μορφασμό, και με το δίκιο της!

Ο Θάνος Τζήμερος τοποθετήθηκε στη συνέχεια και για την ανάρτηση που έκανε για τη Σοφία Ζαχαράκη, την οποία χαρακτήρισε ως άγαμη και άτεκνη. Τα έβαλε, μάλιστα, με το Mega για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το συγκεκριμένο θέμα, με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της να υπερασπίζονται το κανάλι.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε επίσης: «Σας καλέσαμε στην εκπομπή μας, θέλετε να πείτε για την εκπομπή μας; Δεν είμαστε το κανάλι. Πάρτε τηλέφωνο τους αρμόδιους αν θέλετε να παραπονεθείτε, δεν είμαστε εξυπηρέτηση πελατών. Δεν είναι παρόντες οι άνθρωποι που πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους κι αυτό που γίνεται είναι προσβλητικό».

Ο Θάνος Τζήμερος απάντησε: «Καταλαβαίνω ότι πρέπει να πουλήσετε την πραμάτεια σας. Και η πραμάτεια σας είναι τηλεθέαση. Η τηλεθέαση θέλει συγκρούσεις», ενώ η Ελεονώρα Μελέτη τού είπε στη συνέχεια: «Εμείς την πραμάτεια μας την πουλάμε με αξιοπρέπεια και όχι με βαρύγδουπες δηλώσεις για να γίνουμε θέμα».