Θάνος Πετρέλης: «Μπορεί αυτό να μην αρέσει σε κάποιους γιατί συνήθως κάποιοι ενοχλούνται»

Θάνος Πετρέλης

"Επειδή μεγάλωσα σε ένα σπίτι πατριαρχίας υπήρχε, καλώς ή κακώς, η λογική ότι δεν θα πλύνει ο άντρας τα πιάτα" ομολογεί ο Θάνος Πετρέλης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε ο Θάνος Πετρέλης το πρωινό της Παρασκευής. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην γνωριμία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα παιδιά του χρόνια και τον φόβο στο σχολείο ενώ χαρακτήρισε και καλομαθημένο τον εαυτό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Πετρέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είχαμε γνωριστεί σε ένα event το 2017-2018, αν θυμάμαι καλά. Είχαμε γνωριστεί εκεί, όπου ήταν και όλη η οικογένεια του. Ήταν όλοι τους πολύ απλοί. Ενώ είναι ένα σούπερ σταρ, το παιδί ήταν πολύ χαμηλού προφίλ και πραγματικά μου αρέσει αυτό να το βλέπω σε ανθρώπους επιτυχημένους».

«Άμα πάω πίσω στο σχολείο, ήμουν πολύ ντροπαλός. Θυμάσαι που κάποιο παιδάκι έβγαινε και έλεγε την προσευχή; Ο φόβος μου, από μικρός μέχρι και το Λύκειο, ήταν μην τυχόν και πει εκείνη την ώρα ο διευθυντής ή ο γυμνασιάρχης ή ο λυκειάρχης «έλα να μας πεις την προσευχή» και να βγω να πω την προσευχή μπροστά σε τόσο κόσμο. Μετά, αργότερα, συμμαθητές μου που έρχονταν στα μαγαζιά μού έλεγαν «καλά, εσύ ντρεπόσουν για αυτό το πράγμα. Πως βγαίνεις τώρα και τραγουδάς σε χίλια άτομα;» και πραγματικά δεν έχω και εγώ απάντηση».

«Στο σπίτι δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, να πω την αλήθεια. Είμαι καλομαθημένος από την μάνα μου και μπορεί να φταίει εκείνη. Είμαι μοναχογιός οπότε, όπως καταλαβαίνεις, πάντα είχα τα πάντα στο χέρι. Αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους γιατί συνήθως, όταν λένε οι άντρες ότι δεν κάνουν κάτι, κάποιοι ενοχλούνται. Ο καθένας έχει όμως την άποψη του. Επειδή μεγάλωσα σε ένα σπίτι πατριαρχίας υπήρχε, καλώς ή κακώς, η λογική ότι δεν θα πλύνει ο άντρας τα πιάτα. Ακούω και κάποιες δηλώσεις συναδέλφων που, όταν κάποιος πει κάτι τέτοιο αρχίζουν και λένε «δεν είναι κακό να πλύνει τα πιάτα ή να στρώσει το τραπέζι ο άντρας», δεν είπα ότι είναι κακό και προς Θεού δεν σημαίνει και κάτι να το κάνει. Απλά δεν το έχω κάνει και δεν έχει χρειαστεί να το κάνω» πρόσθεσε, ακόμα, ο Θάνος Πετρέλης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.