Θάνος Πετρέλης: Η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Θάνος Πετρέλης

«Η διασκέδαση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει», είπε ο Θάνος Πετρέλης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Θάνος Πετρέλης. Ο τραγουδιστής μίλησε για τα τα απρόοπτα στην σκηνή, τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ και για τον τρόπο που του αποκάλυψε η σύζυγός του, Σοφία ότι θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς.

«Μου έχει τύχει την ώρα που είμαι στην σκηνή να με φωνάζουν και να μου λένε στο αυτί το πρόβλημα τους. Μου έχουν πετάξει μαζί με τα λουλούδια και ένα σφηνοπότηρο. Όταν τραγουδάω και είμαστε κάπως στριμωχτά στην πίστα μου έχει τύχει να με… χουφτώσουν», είπε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.

Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε στην συνέχεια για την σύζυγό του Σοφία και πώς του αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της: «Η Σοφία δεν μου έχει δείξει ποτέ ότι με ζηλεύει αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Η Σοφία μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος κάνοντας μου δώρο για πρωτοχρονιά ένα διακοσμητικό καροτσάκι. Από πολύ μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά. Η στιγμή που μου ανακοίνωσε η Σοφία ότι είναι έγκυος είναι η καλύτερη της ζωής μου».

Για τη διασκέδαση στην Ελλάδα, την Αμερική, αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε: «Η διασκέδαση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Κόσμος χόρευε πάνω στα τραπέζια και πάνω στην σκηνή με τον τραγουδιστή. Τώρα έχει χαθεί η επαφή του καλλιτέχνη με τον κόσμο γιατί με τα πoπ ακούσματα υπάρχει περισσότερο η εικόνα και όχι ο ήχος. Δεν ισχύει ότι στην Αμερική σπάνε πιάτα διασκεδάζοντας. Μπορεί να ανεβεί κάποιος στο stage με μονοδόλλαρα και να κάνει την λεγομένη “χαρτούρα”. Είχα πάει στον Λευκό Οίκο, γνώρισα και έκανα μια χειραψία με τον Τραμπ και μας είπε “αγαπώ τους Έλληνες”».

Κλείνοντας, ο Θάνος Πετρέλης είπε: «Δεν έχει δικαίωμα ο τραγουδιστής να πει “αυτό το τραγούδι είναι δικό μου”. Τα τραγούδια είναι των συνθετών. Δεν έχουμε λόγο οι τραγουδιστές εάν παραφραστεί κάποιο τραγούδι που έχουμε πει. Θα το έβλεπα χιουμοριστικά αν συνέβαινε. Νομίζω ότι η Νατάσα δεν έπρεπε να ασχοληθεί τόσο και να το πάρει πιο χαλαρά».