Θάνος Πετρέλης: Αποκαλύπτει για τις οικονομικές απολαβές στις περιοδείες στο εξωτερικό!

Θάνος Πετρέλης

Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής στον αέρα του Alpha…

Καλεσμένος στην εκπομπή “Alpha παντού” ήταν σήμερα ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για την μεγάλη διαφορά που υπάρχει, σε σχέση με την Ελλάδα, στις αμοιβές ενός Έλληνα καλλιτέχνη που κάνει περιοδείες στο εξωτερικό.

«Αυτά τα χρόνια ήμουν πολύ στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν Έλληνες εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε παρόντες κι ευτυχώς για εμάς οι Έλληνες είναι παντού σε όλο τον κόσμο. Είναι αυτό που λέει ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα βρεις έναν Έλληνα. Οπότε επειδή οι συνθήκες εκεί θεωρώ ότι είναι οι ιδανικές και στο δικό μας το κομμάτι, γιατί ακόμα και από τους χώρους που υπάρχουν, πάρα πολύ ωραίες αίθουσες, πολύ μεγάλοι χώροι…

Σίγουρα οικονομικά είναι καλύτερα τα πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο οικονομικό κομμάτι γιατί είναι αναλόγως ποιος είναι ο καλλιτέχνης και αναλόγως σε τι χώρο παίζεις. Όσο πιο μεγάλος χώρος, όσο πιο prive είναι… Είναι διαφορετικές οι συνθήκες που υπάρχουν για να καθορίσουν το μεροκάματο. Δεν μπορώ να σου πω νούμερο, αλλά σίγουρα είναι ίσως δύο, τρεις ή και τέσσερις φορές πάνω απ’ ότι είναι εδώ», είπε ο Θάνος Πετρέλης.

Η διαφορά είναι πραγματικά τεράστια…