Θάνος Μπίρκος: «Ένας τυφλός με αναγνώρισε στον δρόμο από τη φωνή»

Θάνος Μπίρκος

"Έχω δεχτεί προσβλητικό σχόλιο σε ακρόαση αλλά για μένα αυτά γίνονται πανοπλία", δηλώνει ο Θάνος Μπίρκος.

Συνέντευξη στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Θάνος Μπίρκος. Ο τηλεοπτικός «Τόλης» από τον Σασμό μίλησε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα, στο θέατρο αλλά και στον πατέρα του που δεν πρόλαβε να τον δει στην τηλεόραση.

«Ο σωματότυπός μου είναι συγκεκριμένος. Όταν με καλέσει ένας σκηνοθέτης για να κάνω ακρόαση, συνήθως είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν μου ζητούσαν να χάσω κιλά και ήταν πολύ σπουδαία δουλειά, θα έμπαινα στη διαδικασία να το σκεφτώ. Έχω δεχτεί προσβλητικό σχόλιο σε ακρόαση αλλά για μένα αυτά γίνονται πανοπλία», δηλώνει ο Θάνος Μπίρκος.

«Πλέον στον δρόμο γυρνάω στο… Τόλης. Η μητέρα μου με φωνάζει «βλαχοδήμαρχο», γιατί χαιρετάω τους πάντες. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε χάσει την όρασή του, με χαιρετάει ο συνοδός του και από τη φωνή μου λέει ο τυφλός: ο Τόλης. Με αυτά συγκινούμαι πάρα πολύ», αφηγείται ο ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου με καμαρώνει από ‘κει ψηλά, είμαι σίγουρος. Η μητέρα μου ξέρει πλέον όλα τα spoiler του Σασμού. Μου διαβάζει τα σενάρια, δεν μπορώ να της τα κρύψω, τη λυπάμαι», παραδέχεται ο Θάνος Μπίρκος.