Θάνος Καληώρας: «Ήταν ένα δύσκολο βήμα, απορώ και τώρα πως έχω πάρει αυτή την απόφαση»

Θάνος Καληώρας

"Ούτε ήξερα που ερχόμουν, ούτε ήξερα που πήγαινα ούτε ήξερα τι θα κάνω" παραδέχεται ο Θάνος Καληώρας.

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένος ο Θάνος Καληώρας, την Παρασκευή, με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την απόφαση να εισέλθει στον χώρο της υποκριτικής και τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Καληώρας εξομολογήθηκε πως «ήταν ένα δύσκολο βήμα (σ.σ. να έρθω στην Αθήνα να σπουδάσω θέατρο). Δηλαδή απορώ και τώρα πως έχω πάρει αυτή την απόφαση. Με το που τελείωσα το γυμνάσιο, κατευθείαν μέσα σε ένα μήνα σηκώθηκα και έφυγα. Ούτε έναν μήνα, Τρίτη 13 Ιουλίου, έφυγα και ήρθα στην Αθήνα. Ούτε ήξερα βέβαια που ερχόμουν, ούτε ήξερα που πήγαινα ούτε ήξερα τι θα κάνω. Απλά έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό, πέρασα και από εκεί και πέρα όλα δρομολογήθηκαν».

«Ο πρώτος με τον οποίο ήρθαμε κοντά στη δραματική σχολή ήταν ο κουμπάρος μου, Τάσος Χαλκιάς. Εκεί γνωριστήκαμε, πορευτήκαμε, τον πάντρεψα, του βάπτισα και τον γιο και από τότε έχουμε μια πολύ μεγάλη πορεία ζωής ουσιαστικά.

«Αφού μπήκαμε στο Εθνικό, αρχίσαμε την κοινή μας πορεία και μείναμε στο Χαϊδάρι και οι δυο στη διάρκεια της σχολής» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θάνος Καληώρας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.