Θάνος Καληώρας: Η εξομολόγησή του για την απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή

Θάνος Καληώρας

«Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, χάρισε στη γυναίκα μου κοσμήματα για να τα έχει μαζί της», είπε ο Θάνος Καληώρας.

Συνέντευξη στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε ο Θάνος Καληώρας. Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, αλλά και το χαμό της Τζέσυς Παπουτσή.

«Η μεγάλη λύπη με τον χαμό της Τζέσυς, έξι μήνες μετά ήρθε η χαρά με τον ερχομό της μικρής Τζεσούλας. Η ζωή φέρνει και λύπες και χαρές. Την Τζέσυ την έχω στο μυαλό μου με τη μικρή, γιατί υπάρχει συνεχώς αναφορά του ονόματός της. Την εγγονή μου την έχω σαν δεύτερο παιδί μου. Όταν πρωτοαντίκρισε η Τζέσυ την τωρινή μου γυναίκα, την αγκάλιασε και την έκανε να νιώσει τόσο όμορφα. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, χάρισε στη γυναίκα μου κοσμήματα για να τα έχει μαζί της», είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.

Για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, ο Θάνος Καληώρας είπε: «Η συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο ήταν πρωτόγνωρη, υπήρχε σεβασμός και αξιοπρέπεια. Ήταν απαιτητικός συνεργάτης γιατί ήταν κάτι καινούργιο γι’ αυτόν το καθημερινό σήριαλ», ενώ όσον αφορά την τηλεόραση των 90s απάντησε: «Τη δεκαετία του ‘90 υπήρχαν τα καθημερινά σήριαλ και η ιδιωτική τηλεόραση και είχαμε μεγάλη επαφή με αυτήν. Την αγαπώ την τηλεόραση και θα ήθελα να είμαι σε μια σειρά».

Κλείνοντας, ο Θάνος Καληώρας απάντησε: «Ετοιμάζουμε την κωμωδία “Κάθε πέρσι και του χρόνου” στο θέατρο Αλάμπρα. Νιώθω πολύ χορτάτος και θέλω να έχω ηρεμία στη ζωή μου και να είμαι όρθιος».