Θάνος Καληώρας για Δανδουλάκη – Πολίτη: «Τα χρήματα τα διαπραγματεύεται καθένας για τον εαυτό του»

Θάνος Καληώρας

"Εάν εγώ έχω το ταλέντο να πάρω περισσότερα χρήματα από εσένα, ενώ έχω μικρότερο ρόλο, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα", σχολιάζει για τις απολαβές των ηθοποιών ο Θάνος Καληώρας.

Στον καναπέ του Super Κατερίνα κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Θάνος Καληώρας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στα καθημερινά σήριαλ του Νίκου Φώσκολου, παραλληλίζοντάς τη με το σήμερα.

«Από τον κόσμο δε δεχόμασταν τότε καμία αρνητική κριτική. Το συνάφι ήταν αυτό που σχολίαζε. Μπορώ να σας πω ότι τότε ήμασταν πολύ πιο οργανωμένοι επαγγελματικά, γιατί ήταν ένα είδος καινούργιο σε εμάς και είχαμε τη μεγάλη επίβλεψη του Νίκου Φώσκολου», περιγράφει ο Θάνος Καληώρας.

«Ο Νίκος Φώσκολος ήταν πολύ αυστηρός. Δεν παρεκκλίναμε καθόλου από το κείμενό μας, έπρεπε να το λέμε επακριβώς», τονίζει ο ηθοποιός.

«Εμείς δεν είχαμε τέτοια προβλήματα στο Καλημέρα Ζωή. Ήμασταν πολύ νέα παιδιά τότε, είχαμε τόσο μεγάλη προσήλωση και φόβο σε αυτό που κάναμε. Δεν είχαμε καμία τέτοια έριδα» ξεκαθαρίζει ο Θάνος Καληώρας, σε ερώτηση για τη διαμάχη ανάμεσα στην Κάτια Δανδουλάκη και τον Χρήστο Πολίτη.

«Τα χρήματά του τα κανονίζει ο καθένας όταν κάνει τη συναλλαγή με το κανάλι και τους ιθύνοντες. Δε μπορώ να ξέρω εγώ τι χρήματα παίρνει ο άλλος, καθένας διαπραγματεύεται για τον εαυτό του. Εάν εγώ έχω το ταλέντο να πάρω περισσότερα χρήματα από εσένα, ενώ έχω μικρότερο ρόλο, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα», σημειώνει για τις απολαβές των ηθοποιών ο Θάνος Καληώρας.