Θάνος Καληώρας: «Δεν θέλω να ξανασυζητήσω για αυτό» – Μπέττυ Μαγγίρα: «Συγγνώμη»

Θάνος Καληώρας

"Αυτό το πράγμα έληξε για μένα" ξεκαθάρισε ο Θάνος Καληώρας.

Ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα, την Τετάρτη, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε από καρδιάς για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή ενώ δεν έκρυψε τη διάθεση να βάλει οριστική τελεία στο κομμάτι της απιστίας, που είχε δηλώσει στο παρελθόν, για τον γάμο του με την αείμνηστη Τζέσυ Παπουτσή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Καληώρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι αστεία πράγματα. Αυτό είχε λήξει, είχε τελειώσει και από εκεί και πέρα θεώρησα ότι αυτό το πράγμα που και η μετέπειτα ζωή μου… Ήταν πια κάτι παρωχημένο στην ουσία. καταλαβαίνετε. Αυτό είναι».

«Βρε Μπέττυ μου, αυτό το πράγμα διαιωνίζεται μια ολόκληρη ζωή. Μιλάμε, τώρα, για μια ζωή πριν από 30 – 35 χρόνια. Δηλαδή να συζητάς αυτό το πράγμα, μετά από 30 – 35 χρόνια, το θεωρώ λίγο παρωχημένο. Αυτό το πράγμα έληξε για μένα, είπα ότι είπα, τελείωσε. Μπήκε, ας πούμε, στην άκρη. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω για αυτό».

«Δεκτό και συγγνώμη αν ένιωσες άσχημα ή οτιδήποτε άλλο» έσπευσε να προσθέσει η Μπέττυ Μαγγίρα με τον καλεσμένο της να αποκρίνεται πως «όχι, δεν υπάρχει συγγνώμη. Καμία συγγνώμη. Εσύ βλέπεις τις απαντήσεις και κάνεις τις ερωτήσεις. Αυτό. Πάμε παρακάτω λοιπόν».