Συνέντευξη στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα παραχώρησε ο Θάνος Αλεξανδρής, στενός φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Μαρίνου.
«Αισθάνομαι αμήχανα που μιλάμε σήμερα, τη μέρα της κηδείας του Γιώργου Μαρίνου, ήταν ένας μύθος για μένα», είπε αρχικά ο Θάνος Αλεξανδρής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Θάνος Αλεξανδρής είπε στη συνέχεια: «Μαγεύτηκα όταν τον γνώρισα, μπήκα στο καμαρίνι του και αναδυόταν ένα εξαίσιο άρωμα. Όταν με γνώρισε, μου είπε “έχεις το πιο ωραίο επίθετο, αλλά το Θανάσης με αγριεύει”. Στη “Μέδουσα” υπήρχαν κανόνες εκκλησίας, ο Μαρίνος ήταν αυστηρός και πολλές φορές γινόταν σκληρός.
Κόντεψε να απολύσει έναν σερβιτόρο, γιατί ενώ βγήκε στην πίστα, άκουσε τον ήχο από έναν φελλό και αυτό τον αποσυντόνισε. Όταν στο χωριό μου μαθεύτηκε ότι δουλεύω με τον Γιώργο Μαρίνο έγινε χαμός, το θεωρούσαν προσβολή, ότι ήταν κακή κατάληξη για μένα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ