Θανάσης Βισκαδουράκης: «Θα είναι μαχαιριά για μένα, αν ο γιος μου θέλει να γίνει ηθοποιός»

Θανάσης Βισκαδουράκης

«Δεν έχω πει στον γιο μου για τις δυσκολίες που έχω περάσει, όταν ενηλικιωθεί θα του τα πω», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού, τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και τον γιο του.

«Στις εκλογές για την περιφέρεια βγήκα δεύτερος σε ψήφους, ενώ δεν το είχα πει ούτε στους φίλους μου. Έπαθα σοκ όταν είδα πόσες ψήφους πήρα, δεν το περίμενα. Θα είναι μαχαιριά για μένα, αν ο γιος μου θέλει να γίνει ηθοποιός. Είναι δύσκολο επάγγελμα.

Ο κόσμος νομίζει ότι οι ηθοποιοί είμαστε πλούσιοι, δεν έχουμε καμία σχέση με τους τραγουδιστές. Έχω δουλέψει στα μπουζούκια ως καμαρινάκιας, δηλαδή βοηθός των καλλιτεχνών. Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαικτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει ντου η αστυνομία», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε στη συνέχεια: «Είχα πάθει σοκ όταν ο αδελφός μου με πήγε πρώτη φορά σε κομμωτήριο. Δουλεύω πάντα σαν να είναι η τελευταία μου παράσταση. Δεν έχω πει στον γιο μου για τις δυσκολίες που έχω περάσει, όταν ενηλικιωθεί θα του τα πω. Κάνω στον γιο μου αυτά που θέλει, ζει σε μια ωραία εποχή και θέλω να τα απολαύσει».