Θανάσης Βισκαδουράκης: «Προτιμώ να ρίξω μπουνιές, παρά να το αποσιωπήσω…»

Θανάσης Βισκαδουράκης

«Αν ο άλλος είναι κ..οπαίδι μπορεί και να...»

Η εκπομπή «Με το καλημέρα» συνάντησε τον Θανάση Βισκαδουράκη στα παρασκήνια της παράστασης του και εκεί ο ηθοποιός αποκάλυψε αν υπάρχουν κάποια τηλεοπτικά σχέδια για εκείνον…

«Απ’ έξω απ’ έξω έχω προτάσεις. Κάτσε να βγουν οι άδειες, να τελειώσουν οι νομικές υποθέσεις των καναλιών και νομίζω μετά το καλοκαίρι… Ψιλοσυζητήσεις γίνονται, αλλά τίποτα ουσιαστικό, δηλαδή να έχω βάλει την υπογραφή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Θα πήγαινε ξανά στο Dancing with the Stars;

«Πήγα στο show αυτό, χόρεψα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο, κουράστηκα. Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα. Αλλιώς τα φυλλομετράς όσο μεγαλώνεις. Το έκανα μια φορά. Δεν χρειάζονται πολλές υπερβολές, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξέρω. Νομίζω ότι η τηλεόραση θα βρει τα βήματα της. Τα έχει χάσει είναι η αλήθεια. Απλώς τα έχει χάσει γιατί δεν υπάρχει διαφήμιση λέει, δεν υπάρχουν παραγωγοί, υπάρχει μια στενότητα, υπάρχει αυτό το αβέβαιο με τις άδειες. Κι αυτό το μαύρο πέπλο πέφτει σε όλους.»

Έχει πει ποτέ ότι δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά με κάποιον;

Το έχω πει στο θέατρο και ξανασυνεργάστηκα και είχα καλή συνεργασία. Το λάθος ήταν, από την πλευρά μου θα πω πάντα, ότι πρέπει να τα λες από την αρχή. Γιατί πολλές φορές δεν εκδηλώνουμε και τα συναισθήματα μας. Ωραίο είναι να σε πιάσω και να σου πω με στεναχώρησες. Αν ο άλλος είναι κ@λοπαίδι μπορεί και να πλακωθώ. Προτιμώ να ρίξω μπουνιές, παρά να το αποσιωπήσω και να τρυπήσει το στομάχι μου. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Θα σου την πω αν μου την κάνεις. Γιατί για μένα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος.