Θανάσης Βισκαδουράκης: «Μετά τη γέννηση του γιου μου, η ζωή μού φέρεται πολύ καλά»

Θανάσης Βισκαδουράκης

«Πιστεύω ότι είμαι κάλος μπαμπάς και σκέφτομαι ότι τελικά θα ήθελα να έχω κάνει πολλά παιδιά», λέει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το γιο του, τις “τρέλες” που έχει κάνει ο ίδιος σε μικρή ηλικία, αλλά και τις προτάσεις για την πολιτική.

«Ο γιος μου, ο Ιερώνυμος, λέει “το μισώ το σχολείο”. Πρώτη φορά διάβασα ολόκληρο βιβλίο στη δραματική σχολή, δεν τα έπαιρνα τα γράμματα. Έκανα σκασιαρχείο από το ορφανοτροφείο για να συναντήσω μια κοπέλα που μου άρεσε. Μια άλλη φορά πήγα στον Άγιο Κωνσταντίνο με το «παπί» έχοντας στη σχάρα μια ανθοδέσμη, όταν έφτασα μου είπε η κοπέλα ότι, τα έχει με άλλον», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε στη συνέχεια: «Μετά τη γέννηση του γιου μου, η ζωή μού φέρεται πολύ καλά. Πιστεύω ότι είμαι κάλος μπαμπάς και σκέφτομαι ότι τελικά θα ήθελα να έχω κάνει πολλά παιδιά. Μου έχουν κάνει πρόταση να πολιτευτώ. Το σκέφτομαι μελλοντικά, γιατί μου αρέσει η προσφορά».