Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με τον θάνατο της μητέρας μου μηδενίστηκαν όλα»

Θανάσης Βισκαδουράκης

"Δεν θυμάμαι τίποτα" εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Παρασκευής, στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το φευγιό της μητέρας του που άλλαξε ριζικά την ζωή και την καθημερινότητα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε πως «λέω πάντα στα νέα παιδιά ότι δεν υπάρχει πιο ιερό πράγμα από τον μπαμπά και την μαμά. Όποιος και αν είναι ο μπαμπάς, μπορεί να λείπει πολλές ώρες ή η μαμά να δουλεύει πολλές ώρες. Δεν υπάρχει ωραιότερο και αληθινό λιμάνι ώστε να σου δημιουργεί μια πιο ωραία και ισορροπημένη καθημερινότητα».

«Η μητέρα μου πέθανε από ζάχαρο το 1973 όταν εγώ περίπου τεσσάρων, πέντε χρονών. Δεν θυμάμαι τίποτα. Μου έκαναν μια ερώτηση η ψυχίατρος και ο ψυχολόγος του Survivor, να θυμηθώ όταν ήμουν τριών – τεσσάρων χρονών. Το ψάχνω με την γυναίκα και τον γιό μου αλλά νομίζω ότι η Κατερίνα του λέει συνέχεια «θυμάσαι εκεί που πήγαμε και αυτό που κάναμε με τον μπαμπά». Αν εμένα δεν μου το είχε πει κάποιος, πως θα ανατρέξω στις θύμισες μου για αυτό το περιστατικό».

«Νομίζω ότι μηδενίστηκαν όλα γιατί για μένα αλλάζει άρδην η ζωή μου και μεγαλώνω με 20 παιδιά» συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.