Θανάσης Βισκαδουράκης για metoo: «Όταν τα λέγαμε παλιότερα μάς λέγανε ατίθασους και ανυπάκουους»

Θανάσης Βισκαδουράκης

«Θέλω να χειροκροτήσω τα αγόρια και τα κορίτσια που μίλησαν, όταν μιλούσαν παλιότερα δεν τους άκουγε κανένας», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Θανάση Πάτρα έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το κίνημα metoo.

«Είμαι παιδί της φύσης. Αγόρασα αρνάκια, κοτούλες, φυτέψαμε και κάναμε αγροτικές δουλειές. Ντυνόμουν ισοθερμικά και μαζί με τον γιο μου, έπινε το γάλα του κι εγώ τον καφέ, και κάναμε δουλειές», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την απόφαση να περάσει την καραντίνα μαζί με την οικογένειά του στην Καρδίτσα.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε: «Εάν μου έλεγε κάποιος ότι το 2021 θα είχα παντρευτεί και θα είχα κάνει οικογένεια δεν θα τον πίστευα. Εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ και σκεφτόμουν γιατί να ταλαιπωρώ κι άλλους; Μπήκε στη ζωή μου αυτό το κορίτσι και κούμπωσε. Εγώ το έπαιζα καλλιτέχνης στην Κατερίνα κι εκείνη μου είπε “να σου πω μικρέ, ή παντρευόμαστε ή φεύγω”. Ευγνωμονώ τον Θεό που μου έστειλε αυτό το κορίτσι».

Για το κίνημα metoo, ο Θανάσης Βισκαδουράκης απάντησε: «Όταν έβλεπα την αδικία πεταγόμουν. Βρέθηκα κοντά σε κόντρες συναδέλφων, αρπάχτηκα και με χειροδικία, γιατί αυτό που έκαναν είναι ανεπίτρεπτο», και στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα τον πάρει η σύντροφός του για να καταθέσει στο δικαστήριο σχετικά με τέτοια υπόθεση.

«Όταν τα λέγαμε παλιότερα γελάγανε και μας λέγανε ατίθασους και ανυπάκουους. Θέλω να χειροκροτήσω τα αγόρια και τα κορίτσια που μίλησαν, όταν μιλούσαν παλιότερα δεν τους άκουγε κανένας», πρόσθεσε επίσης ο Θανάσης Βισκαδουράκης.