Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Τη συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη τη βίωσα σαν παραμύθι»

Θανάσης Τσαλταμπάσης

«Είμαστε μαζί 14 χρόνια αλλά δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Είναι καλό στη σχέση να μην θεωρείς τον άλλον δεδομένο», λέει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για την σύντροφό του.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον τίτλο του «καλού παιδιού» που του έχουν αποδώσει, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και την σύντροφό του.

«Δε νιώθω καλό παιδί, φέρομαι όπως θέλω να μου φέρονται. Ακόμα και όταν μαλώνω, το κάνω με ευγένεια. Θα ήθελα κάποια στιγμή να… βγω από τα ρούχα μου. Δε θεώρησα ποτέ ότι είμαι κάτι ανώτερο από τους άλλους λόγω δημοσιότητας.

Νιώθω υπέροχα που είμαι πάνω στη σκηνή με το έργο Φιλία Όσκαρ. Έχει διαφορά να νιώθεις κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία αντί να είναι η πρώτη. Ο πατέρας μου, παρά το γεγονός οτι παράτησα τις σπουδές μηχανικού, που ήταν και η δική του δουλειά, για την υποκριτική, με στήριξε πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είπε: «Το γεγονός ότι στα 14 μου, έπαιξα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο το βίωσα σαν παραμύθι. Θυμάμαι ότι πριν την παράσταση έμπαινε στο καμαρίνι χωρίς να κάνει κους-κους. Ήταν σοβαρή και έβγαινε στη σκηνή και γινόταν άλλος άνθρωπος».

Για τη σύντροφό του, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανέφερε: «Είναι πολύ ωραίο που παίζω με τη σύντροφό μου, την καμαρώνω. Είμαστε μαζί 14 χρόνια αλλά δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Είναι καλό στη σχέση να μην θεωρείς τον άλλον δεδομένο».