Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ήταν το μόνο πράγμα που μου είπε κατ’ ιδίαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Θανάσης Τσαλταμπάσης

"Μας μιλούσε όλους μαζί, ήδη είχε αρχίσει να "πέφτει", φαινόταν αυτό και ήταν πιο πολύ στο καμαρίνι της. Εγώ πάντα ένιωθα δέος όταν την έβλεπα".

Στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης (19/12) φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Τον γνωστό ηθοποιό υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και μαζί του έκαναν μία ζεστή συζήτηση για την πορεία του στο θέατρο, το ξεκίνημα δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Ήμουν 13-14 χρονών και άκουσα ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να κάνει οντισιόν για μικρά παιδιά. Η μητέρα μου μού είπε: δεν θα πας, έχεις σχολείο. Πιστεύω ότι μέσα της μπορεί και να το ήθελε. Έκανα κοπάνα και πήγα στην οντισιόν μόνος μου», περιγράφει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Άρχισα να περνάω στις επόμενες φάσεις και γι’ αυτό είπα στους γονείς μου: εάν σας πάρουν από το σχολείο, μην ανησυχήσετε, είμαι εκεί και προχωράει το πράγμα. Κάναμε πρόβες έναν μήνα, για να έρθει η Αλίκη και να διαλέξει τα τελικά παιδιά», συνεχίζει ο ηθοποιός.

«Με είχε διαλέξει πρώτο-πρώτο και μου είχε πει: εσύ όμως θα κουρευτείς. Και τότε εγώ στεναχωρέθηκα λίγο μέσα μου, γιατί δεν ήθελα να κουρευτώ», παραδέχεται στη συνέχεια ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Μας μιλούσε όλους μαζί, ήδη είχε αρχίσει να «πέφτει», φαινόταν αυτό και ήταν πιο πολύ στο καμαρίνι της. Εγώ πάντα ένιωθα δέος όταν την έβλεπα. Μια φορά θυμάμαι ήμασταν και οι δυο μόνοι μας στην κουίντα, εγώ είχα μία συστολή και μου λέει: πώς είσαι, είσαι καλά, πώς είναι σήμερα ο κόσμος; Αυτό μου ‘χει μείνει, ήταν η μόνη κατ’ ιδίαν κουβέντα μας με τη Βουγιουκλάκη», κατέληξε στην ιστορία του ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.