Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Έχω ζήσει κάποιες στιγμές, συνεργάστηκα στις αρχές»

Θανάσης Τσαλταμπάσης

"Προτιμώ την ηρεμία, την ψυχραιμία και αυτό με ώθησε να αρχίσω να ψάχνομαι σε δουλειές που θα ήμουν ήρεμος", λέει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό της Πέμπτης και βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το θέμα των ημερών, τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ψυχολογική και σωματική βία.

«Έχω ακούσει για κάποιες εκρηκτικές συμπεριφορές. Έχω ζήσει και κάποιες στιγμές, κυρίως στην αρχή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Στις σχολές μάθαμε ότι ο σκηνοθέτης μπορεί να έχει ένα τρόπο περίεργο κι εμείς να πρέπει να τον δεχτούμε. Ας πούμε, μπορεί κάποιος να ξεχάσει μια ατάκα στην πρόβα και να φύγει ένα τραπέζι. Μου έχει τύχει σε πολύ μικρό βαθμό», αποκάλυψε ό Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Όταν του επισημάνθηκε πως με κάποια πρόσωπα από αυτά που πρωταγωνιστούν τώρα στις καταγγελίες έχει συνεργαστεί και ο ίδιος, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης απάντησε ως εξής:

«Συνεργάστηκα στις αρκετά αρχές μου. Δεν θέλω να πω γιατί δεν συνεργάστηκα ξανά με συγκεκριμένο άνθρωπο. Προτιμώ την ηρεμία, την ψυχραιμία και αυτό με ώθησε να αρχίσω να ψάχνομαι σε δουλειές που θα ήμουν ήρεμος».