Θανάσης Πολυκανδριώτης για Πίτσα Παπαδοπούλου: «Την είδα, τη γουστάρισα και της έδωσα το τηλέφωνό μου»

Θανάσης Πολυκανδριώτης

"Α ρε Θανάση, έχασα που δεν σε πήρα", του απάντησε με χιούμορ η τραγουδίστρια.

Με ένα αφιέρωμα στην Πίτσα Παπαδοπούλου επέλεξε να τιμήσει χθες βράδυ (23/3) τη σπουδαία λαϊκή φωνή του ελληνικού πενταγράμμου η εκπομπή «Σάββατο με Φίλους» στον ΣΚΑΪ. Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχθηκε την τραγουδίστρια και άλλους καλεσμένους, απολαμβάνοντας τα τραγούδια και τις άγνωστες ιστορίες που είχε να διηγηθεί η ίδια από τη μακρόχρονη πορεία της.

Ένας από τους φίλους και συνεργάτες που τίμησαν την ερμηνεύτρια με την παρουσία τους ήταν και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο οποίος μοιράστηκε μία προσωπική του ιστορία μαζί της.

«Δεν το ‘χω πει πολλές φορές, το έχω πει 2-3 και απόψε θα το πω άλλη μια φορά. Πριν από πάρα πολλά χρόνια, μικρό κοριτσάκι η Πίτσα Παπαδοπούλου, δεν είχε βγει ακόμα στη δουλειά και την είχε φέρει η μαμά της εκεί που δούλευα εγώ, στον «Κεφάλα» στην Κοκκινιά», περιέγραψε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.

«Εκεί έγινε το εξής όμορφο και ωραίο. Το κοριτσάκι αυτό εδώ πέρα το είδα, το γουστάρισα και του έδωσα το τηλέφωνό μου. Δεν πήρε όμως τηλέφωνο. Τώρα, τα υπόλοιπα δικά σας», κατέληξε με χιούμορ ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

«Α ρε Θανάση, έχασα που δεν σε πήρα», του απάντησε στο ίδιο ύφος η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η Πίτσα Παπαδοπούλου αφηγείται: «Το μεσημέρι με άκουσε ο Ζαμπέτας και το βράδυ ήμουν τραγουδίστρια στο πλάι του. Ήταν ξαφνικό πολύ. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν τα «Ξένα Χέρια». Από τότε έγιναν πολλά, πολλές ιστορίες και πολλές συνεργασίες. Είχα την τιμή να δουλέψω με όλους».