Θανάσης Πατριαρχέας: «Θα με λες κ. Πατριαρχέα, επειδή δεν είσαι φίλος μου, ή θα με λες Θανάση»

Θανάσης Πατριαρχέας

"Έβαζα τα όρια μου και τα ξεπέρναγα" εξομολογήθηκε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε ο Θανάσης Πατριαρχέας, την Κυριακή, με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα. Μεταξύ άλλων, δε, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες και την προσωπική του διαχείριση σε αυτές μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Πατριαρχέας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παντού υπάρχουν δύσκολες συνεργασίες σε όλα τα επαγγέλματα. Διαπροσωπικές σχέσεις δύσκολες με ανθρώπους, ακόμα και έξω στον δρόμο με έναν άγνωστο μπορεί να έχεις δυσκολίες. Το θέμα είναι πως τις αντιμετωπίζεις και τι όρια βάζεις. Νομίζω ότι εγώ έβαζα τα όρια μου και τα ξεπέρναγα στις όποιες δυσκολίες κι αν είχα».

«Δηλαδή θα σας πω κάτι πολύ απλό και πρόσφατο ακόμα και τώρα, που είμαι και κάποια χρόνια στον χώρο. Μπορεί κάποιος να μου πει λόγω βιασύνης: «Πατριαρχέα, πάμε εκεί». Και του λέω, «πολύ ευγενικά: «Ή θα με λες κ. Πατριαρχέα, επειδή δεν είσαι φίλος μου, ή θα με λες Θανάση. Προτιμώ Θανάση». Αυτό εννοώ όριο».

«Πιο παλιά όμως μπορεί να μην το έκανα αυτό. Σε σχέση πάντα με τους άλλους ανθρώπους. Να βάλω νερό σε σχέση με τη δουλειά μου, όπου θα πω πως «είναι μια δουλειά που δεν είναι τόσο καλή αλλά θα πάρεις πάρα πολλά χρήματα» ή «είναι μια δουλειά που είναι πολύ καλή αλλά χρήματα δεν θα πάρεις ούτε τα μισά», εκεί θα μπω στη σκέψη τώρα που έχω και τρία παιδιά. Στο να βάλω νερό όμως στο κρασί μου, αν εσύ θα μου φέρεσαι καλά, όχι, θα σηκωθώ και θα φύγω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θανάσης Πατριαρχέας στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στις 10» της δημόσιας τηλεόρασης.