Θανάσης Πάτρας: «Θα έκανα το Πάμε Πακέτο και θα έστελνα γράμμα στους τότε εργοδότες μου»

Θανάσης Πάτρας

«Δεν γνωρίζω γιατί έκοψαν την εκπομπή μας τότε», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε ο Θανάσης Πάτρας. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα χρόνια που ήταν εκτός τηλεόρασης, αποκάλυψε ότι έχει κάνει οκτώ φορές αποτυχημένα δοκιμαστικά για εκπομπή και μίλησε και για τη σχέση με την κόρη του.

«Είχα αδειάσει τελείως το μυαλό μου. Έμεινα 3 σεζόν έξω αλλά πάντα έκανα συζητήσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή μου ζητήθηκε να κάνω μια εκπομπή βραδινή, τύπου “Στην υγειά μας” αλλά το φοβήθηκα. Έχω κάνει 8 φορές δοκιμαστικό για παιχνίδι, αλλά ακόμα δεν έχει τύχει να γίνει», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Θανάσης Πάτρας είπε στη συνέχεια: «Ήταν πολύ ωραία η συνεργασία μου με την Σοφία Αλιμπέρτη και μου λείπει. Όταν συναντήθηκα τηλεοπτικά με την Σοφία μετά από 17 χρόνια ένιωσα ότι ήταν μια μεγάλη στιγμή. Δεν γνωρίζω γιατί έκοψαν την εκπομπή μας τότε με την Σοφία από τη στιγμή που πήγαινε καλά. Θα έκανα το Πάμε πακέτο και θα έστελνα γράμμα στους τότε εργοδότες μου ώστε να ρωτήσω τι έφταιξε και έκοψαν την εκπομπή».

Κλείνοντας, ο Θανάσης Πάτρας είπε: «Τώρα με την κόρη μου είμαστε στη φάση που έχουμε μεγάλες αγάπες αλλά έχει κόντρα με την μητέρα της. Αυτό που με κάνει ευτυχισμένο είναι ότι η αγάπη της κόρης είναι μοναδική και κρυστάλλινη».