Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Μένια Κούκου μίλησε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου.
Ο Δήμος Βερύκιος είχε πει στην Άννα Ζηρδέλη πως έλεγε στον Θανάση Πάτρα, ότι επειδή τον αγαπάει πολύ ο αείμνηστος Δημήτρης Κοντομηνάς, δεν θα πάρει ποτέ εκπομπή στον Alpha και ότι πολλοί ήταν αυτοί μέσα στο κανάλι που τον φθονούσαν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Πάντα μου έλεγε ο Δήμος Βερύκιος ότι με φθονούσαν στον Alpha, χωρίς να μου πει πρόσωπα και πράγματα», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.
Ο Θανάσης Πάτρας είπε στη συνέχεια: «Και μου έλεγε επίσης ότι δεν θα γίνει ποτέ τίποτα, γιατί είμαι το αγαπημένο παιδί του προέδρου. Κάτι καταλαβαίνεις στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά δεν δίνει σημασία και πας παρακάτω».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ