Θανάσης Πάτρας: «Οι άνθρωποι έχουν χρώμα, δεν έχει το ρεπορτάζ»

Θανάσης Πάτρας

"Εντάξει, έκανε κάποιος μια λάθος τοποθέτηση. Δεν θα τον κρεμάσουμε ούτε θα τον σταυρώσουμε. Εκτός κι αν το κάνει εξακολουθητικά" διευκρινίζει ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Θανάσης Πάτρας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, την αυτοαναφορικότητα και τις λάθος τοποθετήσεις.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Πάτρας εξομολογήθηκε πως «την φετινή σεζόν υπάρχουν στην πρωινή ζώνη καλά πράγματα και μέτρια πράγματα. Πράγματα τα οποία τα βλέπουμε, τα οποία δεν τα βλέπουμε. Πρόσωπα τα οποία μας αρέσουν, τα οποία δεν μας αρέσουν αλλά μπορεί να κάνουν καλή δουλειά παρά το ότι δεν μας αρέσουν. Οι άνθρωποι έχουν χρώμα, δεν έχει το ρεπορτάζ. Λάθος ερωτήσεις υπάρχουν, λάθος τοποθετήσεις μπορεί να υπάρχουν».

«Δεν μπορώ να κάνω στον χωροφύλακα στο τι θα πει ο Γιώργος (σ.σ. Λιάγκας), τι θα πει η Ναταλία (σ.σ. Γερμανού), τι θα πει ο ένας και τι θα πει ο άλλος. Μπορώ να το σχολιάσω και θα το κάνω καλοπροαίρετα, να πω ότι μου άρεσε ή ότι δεν μου άρεσε. Μέχρι εκεί».

«Και το μανταλάκι πάλι δεν μου αρέσει. Δηλαδή εντάξει, έκανε κάποιος μια λάθος τοποθέτηση. Δεν θα τον κρεμάσουμε όμως ούτε θα τον σταυρώσουμε. Εκτός κι αν το κάνει εξακολουθητικά, γιατί τότε σημαίνει ότι αυτό είναι το ποιόν του και αυτός είναι ο χαρακτήρας του» πρόσθεσε, ακόμα, ο Θανάσης Πάτρας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.