Θανάσης Πάτρας: «Η συνεργασία μου με τη Σοφία Αλιμπέρτη με έβαλε στα πράγματα»

Θανάσης Πάτρας

«Η εμπειρία μου από τη Φάρμα μου άφησε πολύ ωραία συναισθήματα», λέει ο Θανάσης Πάτρας.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Πάτρας. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα επαγγελματικά του, τη Φάρμα, αλλά και την οικογένειά του.

«Δεν κατάγομαι από αγροτική οικογένεια, αλλά έχω συγγενείς και φίλους που έχουν αγροκτήματα. Η δεύτερη χρονιά στο “Mega Καλημέρα” είναι σαν να μη σταματήσαμε καθόλου. Υπήρξε στεναχώρια που έφυγε η Φλορίντα, αλλά η Άννα είναι εξαιρετική. Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη στην επικαιρότητα. Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Σοφία Αλιμπέρτη γιατί με έβαλε στα πράγματα.

Η εμπειρία μου από τη Φάρμα μου άφησε πολύ ωραία συναισθήματα. Η Φάρμα μου άνοιξε καινούργιες πόρτες και με επανένταξε στα πράγματα. Σε μία αγορά σαν τη δική μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χαράξει την πορεία τους, όπως είναι η Ελένη. Σταριλίκι είναι να πατήσει κάποιος το τηλεκοντρόλ οπού και να είσαι για να δει εσένα», ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.

Κλείνοντας, ο Θανάσης Πάτρας είπε: «Η οικογένεια για μένα είναι το σπουδαιότερο πράγμα που έχω κάνει. Είναι άλλο πράγμα η σχέση με το παιδί σου και άλλο η σχέση με τη γυναίκα σου. Η σχέση μου με τη σύζυγο μου έγινε καλύτερη με τον ερχομό του παιδιού. Την αγαπώ πολύ την γυναίκα μου. Είμαι χαζομπαμπας ενίοτε. Προσπαθώ στην κόρη μου να μη δημιουργώ μεγάλες προσδοκίες για τη δουλεία που κάνω».