Θανάσης Πάτρας: «Η συνάντηση με την Σοφία Αλιμπέρτη ήταν ωραία, αμήχανη, με τρακ και με αγάπη»

Θανάσης Πάτρας

"Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, ποτέ δεν είπαμε κακές κουβέντες απλά η ζωή μας απομάκρυνε εκ των πραγμάτων κι έφυγε η Σοφία και πήγε να ζήσει στην Πάρο" είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στο Πρωινό μας για την συνάντησή του μετά από 17 χρόνια με την Σοφία Αλιμπέρτη και τα συναισθήματα αυτής της τηλεοπτικής συνύπαρξης.

«Ήταν ωραίο, αμήχανο, με τρακ, με αγάπη, με καλοσύνη. Ήταν πολύ ωραία στιγμή. Μου έδωσε πολύ χώρο. Ήταν ένας άνθρωπος που με βοήθησε γιατί μου άνοιξε μία πόρτα. Μου έδωσε χώρο ώστε να αναπτυχθώ και να ανθίσω. Όταν έχεις μία καλή συνεργασία στην αρχή της πορείας μπροστά στις κάμερες, βάζεις κάποια στάνταρ που θέλεις να τα διατηρήσεις. Έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές. Πολλά ταξίδια, πολλές αποστολές, έχουμε γελάσει πάρα πολύ κι έχουμε κάνει παρέα.

Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, ποτέ δεν είπαμε κακές κουβέντες απλά η ζωή μας απομάκρυνε εκ των πραγμάτων κι έφυγε η Σοφία και πήγε να ζήσει στην Πάρο. Είχε άλλη καθημερινότητα και πραγματικότητα, αλλά η σχέση μας ήταν εξαιρετική. Ήμουν σίγουρος ότι θα σταματούσε κάποια στιγμή κι ότι θα κάνει κάτι άλλο για να αποφορτιστεί από την κατάσταση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δούλευε από 12 χρονών. Το έκανε την ώρα που θεώρησε ότι πρέπει να το κάνει και γύρισε την ώρα που θεώρησε ότι πρέπει να γυρίσει. Πιστεύω ότι είναι πολύ έξυπνη και γύρισε με μία εκπομπή απολύτως θεματική. Είναι πολύ κεφάτη, χαρούμενη, λάμπει σε προσωπικό επίπεδο και πιστεύω ότι θα μακροημερεύσει και της εύχομαι καλή επιτυχία» ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.

Στο τέλος ο Θανάσης Πάτρας μίλησε και για την εξαιρετική του συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα.