Θανάσης Πάτρας: «Η φιλοδοξία του καθενός είναι θεμιτή, η ματαιοδοξία είναι το πρόβλημα»

Θανάσης Πάτρας

«Αν κάποιος πανελίστας δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή, το εξετάζει, το επικοινωνεί στους συνεργάτες του και κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο», συμπλήρωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Για του πανελίστες με «ατζέντα», που εντοπίζει το «πρόβλημα» και την εκπομπή του Κώστα Τσουρού μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Μαρία Κοκολάκη ο Θανάσης Πάτρας. «Η σεζόν ξεκίνησε εξαιρετικά για μένα. Την τρίτη χρονιά έχεις βρει την άνεση και ρολάρει το πράγμα. Είμαι χαρούμενος και για την Ελεονώρα και για τους υπόλοιπους συνεργάτες. Η χρονιά είναι μαραθώνιος», δήλωσε ο συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη στο «MEGA Καλημέρα».

Και συμπλήρωσε: «Όλες οι ζώνες είναι ανταγωνιστικές και πρέπει να επιλέξουμε… Θέλουμε τον ανταγωνισμό; Όταν υπάρχει ανταγωνισμός σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές παραγωγές. Το πώς θα τον διαχειριστούμε άπτεται στην ιδιοσυγκρασία και την ηθική του καθενός μας».

Ερωτώμενος για τους πανελίστες με «ατζέντα», που θέλουν να γίνουν παρουσιαστές, σχολίασε ότι «είναι κάτι που συμβαίνει. Η φιλοδοξία του καθενός είναι θεμιτή. Η ματαιοδοξία είναι το πρόβλημα».

«Αν κάποιος πανελίστας δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή, το εξετάζει, το επικοινωνεί στους συνεργάτες του και κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο», συμπλήρωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Στη συνέχεια, ο παρουσιάστης αναφέρθηκε στον Κώστα Τσουρό και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!». «Ο Κώστας Τσουρός ήθελε να κάνει δική του εκπομπή. Είναι ενδιαφέρουσα, με εξαιρετική θεματολογία. Η εκπομπή του είναι μια νέα πρόταση, πάει καλά και εύχομαι ολόψυχα -γιατί είχαμε μια καλή συνεργασία και έχουμε μια εξαιρετική σχέση- να μακροημερεύσει», ευχήθηκε.

Σχολιάζοντας άλλες εκπομπές, παραδέχτηκε: «Είδα τον Ηλία Βρεττό στο «Μεγάλο Παζάρι» και είναι διασκεδαστικός. Δεν έχω δει τον Μάρκο Σεφερλή. Στη «Φάρμα» μου αρέσει το styling του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αλλά είδα μόνο κάποια πλάνα».