«Όλα τα πράγματα θέλουν χρόνο. Τίποτα δεν ξεκινάει και γίνεται σούπερ wow επιτυχία. Βέβαια, φέτος θα μπορούσε να γίνει», είπε ο Θανάσης Πάτρας.
Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για το πρόωρο τέλος των Weekenders. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πως έχει ενεργό συμβόλαιο, ενώ σχολίασε ότι η φετινή «κατάσταση είναι διαφορετική» σε σχέση με τέλος του I Love ΣΚ με την Μπέττυ Μαγγίρα.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για ό,τι έγινε φέτος. Θεωρώ ότι κάναμε καλά τη δουλειά, δεν ελήφθη από εμάς, και εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια για ό,τι προκύψει και θέλει το κανάλι να κάνει», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Μην ξεχνάτε, είμαστε υπάλληλοι του σταθμού, έχω συμβόλαιο μέχρι 31 Ιουλίου. Ανήκω στο δυναμικό, οι σχέσεις μου είναι εξαιρετικά καλές», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Θανάσης Πάτρας.
Για τέλος της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα, ο Θανάσης Πάτρας σχολίασε: «Το ζήσαμε, είναι deja vu. Πέρυσι ήταν διαφορετική κατάσταση, δεν έχει να κάνει με το φέτος. Φέτος μιλάμε για ολοκλήρωση μιας συνεργασίας η οποία είχε συμφωνηθεί εξαρχής. Αυτά είναι μέσα στη δουλειά».
«Όλα τα πράγματα θέλουν χρόνο. Τίποτα δεν ξεκινάει και γίνεται σούπερ wow επιτυχία. Βέβαια, φέτος θα μπορούσε να γίνει. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος», ξεκαθαρίζοντας πως για την καλοκαιρινή σεζόν δεν έχει κάνει συζητήσεις με το κανάλι», είπε ο Θάνασης Πάτρας.
Για το τηλεοπτικό του μέλλον, είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1: «Έχω ακούσει 10 σενάρια για μένα. Επειδή σας λέω ότι είναι σενάρια, καλό είναι να μη μιλάμε για σενάρια».
Για το σχόλιο της Δέσποινας Καμπούρη ότι έγιναν διαρροές, ο Θανάσης Πάτρας είπε: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μία θεώρηση και μία αντιμετώπιση για την εκπομπή, δε θα πω αρνητική, αλλά θα πω γενικώς υπερβολική. Ότι έγινε πάρα πολύ συζήτηση για ένα καινούργιο εγχείρημα».
Πηγή εικόνας: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ