Θανάσης Πάτρας για Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν ξέρω γιατί επέλεξε αυτό το concept»

Thanasis Patras

"Αν ζήταγε τη συμβουλή μου, θα της έλεγα να κάνει κάτι πιο ψυχαγωγικό, κάτι που είναι περισσότερο επάνω της", σχολιάζει ο Θανάσης Πάτρας.

Στην πρεμιέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε η παρέα του «MEGA Καλημέρα». Ο Θανάσης Πάτρας, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί της στην πρωινή ζώνη, εξέφρασε την άποψή του για την επιστροφή της παρουσιάστριας στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια.

«Η εκπομπή αυτή έχει ιατρικό περιεχόμενο, την έχουμε ξαναδεί. Πραγματικά κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε στη διαδικασία να κάνει το συγκεκριμένο format. Της αρέσει μάλλον και αποφάσισε να το κάνει», σχολίασε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Αν ζήταγε τη συμβουλή μου, θα της έλεγα να κάνει κάτι πιο ψυχαγωγικό, κάτι που είναι περισσότερο επάνω της. Αλλά το έκανε επαρκώς και εξαιρετικά καλά», τόνισε στη συνέχεια.

«Εμένα η εκπομπή της μου άρεσε. Θεωρώ ότι στην ελληνική τηλεόραση υπάρχει χώρος για όλες τις εκπομπές. Κι εμείς δεν κάνουμε κάτι που διαφέρει από τις άλλες, το ‘χουν κάνει κι άλλοι συνάδελφοι πριν και μετά και κατά τη διάρκεια της ημέρας», ανέφερε από την πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα, έχει ένα απίστευτο επικοινωνιακό χάρισμα. Δεν έπεσε στην παγίδα της αυτοαναφορικότητας και μπράβο της. Εγώ αυτό της το πιστώνω», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Θανάσης Πάτρας για την πρώην συνεργάτιδά του.