Θανάσης Πάτρας για Μικρούτσικο: «Λέει ότι δεν ήξερε και το κατάλαβε αργά, προφανώς ένας άνθρωπος στη θέση μου θα πικραινόταν»

Θανάσης Πάτρας

'Δεν μου έκανε μία κουβέντα τότε ως πρότυπο, μεγαλύτερος, πατρική φιγούρα, νούμερο 1, ότι ξέρεις κάτι μπορεί να γίνει αυτό" ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Θανάσης Πάτρας κάθισε στον καναπέ του I Love Σου Κου με την Μπέττυ Μαγγίρσ και μίλησε για την περίοδο που ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής που παρουσίαζε ο Θανάσης Πάτρας,

«Η ερμηνεία που έχει ο Ανδρέας και η εξήγηση για τα πράγματα την ακούω, την κατανοώ, αλλά δεν μου το είπε ποτέ τότε. Με τον Ανδρέα τότε είχα προσωπική σχέση, ήμουν συνεργάτης με τη σύζυγό του, την Δήμητρα. Είχαμε κοινωνική σχέση και βλεπόμασταν. Θεώρησα σωστό -γιατί δεν το συζητήσαμε ποτέ από κοντά για αυτό λέω περασμένα ξεχασμένα- παρόλα αυτά η ερμηνεία που δίνει ο καθένας είναι η προσωπική. Δεν μου έκανε μία κουβέντα τότε ως πρότυπο, μεγαλύτερος, πατρική φιγούρα, νούμερο 1, ότι ξέρεις κάτι μπορεί να γίνει αυτό. Ο ίδιος λέει ότι δεν το ήξερε και το κατάλαβε πάρα πολύ αργά.» δήλωσε ο Θσνάσης Πάτρας.

«Αυτό το θεωρώ αυτονόητο όταν έχεις μία κοινωνική σχέση. Δεν είναι ότι έρχεται ένας από το πουθενά να πει ότι θα κάνω εγώ εκπομπή. Είναι προφανές ότι ένας άνθρωπος στη θέση μου θα πικραινόταν και θα αισθανόταν κάτι που δεν είναι σωστό. Σαφώς πικραίνεσαι και με τους ιθύνοντες.» συνέχισε ο Θανάσης Πάτρας.

«Δεν ήμασταν φίλοι, αλλά είχαμε μία κοινωνική σχέση. Περασμένα ξεχασμένα. Ό, τι έγινε έγινε. Να είναι καλά ο άνθρωπος και στην υγεία του πάνω από όλα κι αυτά είναι μαθήματα για να πας παρά πέρα γιατί αν έμενα τότε -η θεώρηση και το σενάριο του Ανδρέα που το ακούω είναι ή εσύ ή κάποιος άλλος, τον μικρό θα τον φάμε δεν τον θέλουμε- ας είναι έτσι. Είναι μαθήματα ζωής για να πας παρά πέρα.