Θανάσης Πάτρας – Άννα Ζηρδέλη: Απαντούν για τα γλυκά δώρο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πάτρας Ζηρδέλη

"Ήταν μία φαρσούλα, νόστιμη κατά τη γνώμη μου", σχολιάζει ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Θανάσης Πάτρας και η Άννα Ζηρδέλη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» για το περιστατικό με τα γλυκά που πρόσφερε ρεπόρτερ του MEGA Καλημέρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, «καλωσορίζοντάς» τον έτσι στην πρωινή ζώνη, στην οποία έχει δηλώσει πρόσφατα ότι θα ήθελε να επιστρέψει.

«Τίποτα μωρέ δεν έγινε. Ήταν μία φαρσούλα, νόστιμη κατά τη γνώμη μου. Δε νομίζω να υπήρχε λόγος παρεξήγησης. Δεν έγινε για να θιγεί ο Γιώργος Λιάγκας ή η εκπομπή του», απαντά ο Θανάσης Πάτρας στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

«Δεν είπε κανένας ότι θα φύγει ο Γιώργος από το πρωινό για να πάει ο Γρηγόρης, προς Θεού. Είναι μία παραφιλολογία που συζητιέται, γι’ αυτό έγινε όλη αυτή η ιστορία», τονίζει.

«Τα βλέπω τα νούμερα, κάνω ταμείο κάθε βράδυ. Είναι νωρίς ακόμα για συζητήσεις για την επόμενη χρονιά», ξεκαθαρίζει ο Θανάσης Πάτρας.

«Δεν κάνει πρωινό στο ραδιόφωνο ο Γρηγόρης; Εσείς τι σκεφτήκατε; Το τι μπορεί να σκέφτονται μέχρι το τι μπορεί να γίνει, είμαι το τελευταίο άτομο που μπορώ να κρίνω πάνω σε αυτό. Οι υπεύθυνοι ξέρουν, δημιουργούνται και εντυπώσεις. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ έμπειρος δημοσιογράφος αλλά το σχόλιο για τα νούμερα ήταν λίγο άτοπο, δεν ήταν πολύ ωραίο»», δηλώνει από την πλευρά της η Άννα Ζηρδέλη.

«Όλοι μας έχουμε ζήσει να βλέπουμε ένα πολύ πλατύ χαμόγελο από μπροστά και από πίσω να μας σκάβουν τον λάκκο», σχολιάζει γενικότερα η δημοσιογράφος του MEGA.