Θανάσης Λάλας: «Πρέπει να σέβονται τον Γιώργο Νταλάρα ακόμα και όταν λέει κάτι παραπάνω»

Θανάσης Λάλας

"Έχει τις δικές του ιδέες, χρόνια τώρα, τις οποίες υπερασπίζεται με μια συνέπεια πάνω στη δική του ηθική βάση" τονίζει ο Θανάσης Λάλας.

Ο Θανάσης Λάλας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, την Πέμπτη, στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο στον ντόρο που προκλήθηκε από δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα όσο και στα όρια που δεν οφείλει, κατά τον ίδιο, να έχει η σάτιρα.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Λάλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σέβομαι πάρα πολύ τους ανθρώπους που έχουν μια τόσο μεγάλη διαδρομή και μια τόσο μεγάλη προσφορά στην καθημερινότητα μας (σ.σ. όπως ο Γιώργος Νταλάρας). Κατ’ αρχάς δεν θεωρώ ότι κανένας άνθρωπος είναι αλάνθαστος. Με αυτό το πράγμα δεν θέλω να πω ότι έκανε κάποιο λάθος ο Γιώργος. Ο Γιώργος έχει τις δικές του ιδέες, χρόνια τώρα, τις οποίες υπερασπίζεται με μια συνέπεια πάνω στη δική του ηθική βάση».

«Μπορεί απ’ έξω οι άνθρωποι να συμφωνούν ή να διαφωνούν, αυτό που έχει όμως μεγάλη σημασία είναι να σεβόμαστε τους ανθρώπους μέσα από το έργο και τη δουλειά τους. Ο σεβασμός είναι σεβασμός και πιστεύω ότι τον Γιώργο Νταλάρα πρέπει οι άνθρωποι να τον σέβονται, ακόμα και όταν λέει κάτι παραπάνω ή κάτι το οποίο εμάς δεν μας αρέσει».

«Δεν πιστεύω ότι η σάτιρα πρέπει να έχει όριο. Το όριο το βάζει ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει τη σάτιρα και κρίνεται από τον κόσμο. Δεν υπάρχουν δικαστήρια για το εάν έπρεπε να πω αυτό ή το άλλο, αυτά είναι τεχνάσματα της εξουσίας» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Λάλας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην κάμερα της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.