Θανάσης Κουρλαμπάς: «Τότε είχαμε μια τόσο συγκινητική αγκαλιά με τον Γιώργο Γεροντιδάκη»

Θανάσης Κουρλαμπάς

"Στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος μου ήταν στην κόψη του ξυραφιού" εξομολογήθηκε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Θανάσης Κουρλαμπάς βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha το μεσημέρι της Κυριακής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για τον ρόλο του Κλεομένη που υποδύθηκε με μαεστρία στις «Άγριες Μέλισσες» για δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Κουρλαμπάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα, πολύ αγαπημένος ρόλος, ένα εξαιρετικό ταξίδι. Ήταν ένας χαρακτήρας με αρνητικό πρόσημο, δυσάρεστος χαρακτήρας που έκανε σημεία και τέρατα αλλά είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά μας να είσαι μακριά από κάτι και να καλείσαι να διανύσεις μια απόσταση για να το βρεις, να το δουλέψεις και να του δώσεις μια αληθινή ύπαρξη. Να βρεις τα καλά του, τα κακά του, να τον αγαπήσεις για να μπορείς να τον προσφέρεις με όσο γίνεται μεγαλύτερη αλήθεια. Χαίρομαι που ο κόσμος δέθηκε με κάποιο τρόπο με τον Κλεομένη και ειδικά με το τελείωμα του. Ήταν ιδιαίτερος ρόλος και λίγο στην κόψη του ξυραφιού».

«Από τη σκηνή στο τέλος που τον δολοφονεί ο Μελέτης υπάρχει μια φωτογραφία όπου έχουμε μια τόσο συγκινητική αγκαλιά με τον Γιώργο Γεροντιδάκη όταν τελείωσε το πλάνο. Ενώ υπήρχε αυτή η σχέση των ρόλων ήταν μια εξαιρετική στιγμή γιατί τελείωνε και ο δικός μου ρόλος»

«Η τελευταία σκηνή του Κλεομένη που είχαμε με τον Γιώργο Γεροντιδάκη μάς πήρε αρκετές ώρες. Ήταν Ιούλιος σε ένα φρεσκοσκαμμένο χωράφι που έγινε με πάρα πολύ προσοχή και πάρα πολύ αγάπη κυρίως από το συνεργείο. Βλέπεις τους δυο ηθοποιούς εκεί που δυσκολεύονται αλλά πρέπει να θυμάσαι και ολόκληρο το συνεργείο που ζει επίσης μια δύσκολη κατάσταση με χώμα και ήλιο. Για μένα ήταν μια από τις ωραιότερες στιγμές στις Άγριες Μέλισσες» συμπλήρωσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού.