Θανάσης Κουρλαμπάς: «Στο σπίτι κουμάντο κάνει η Αθηνά»

Θανάσης Κουρλαμπάς

"Έχασα τη μητέρα μου και εκείνο το βράδυ έπρεπε να παίξω σε μία sold out πάρα πολύ δύσκολη παράσταση. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη ημέρα", εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/12) ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για την οικογένειά του, τις αναμνήσεις του από τη δραματική σχολή αλλά και το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο της μητέρας του, όπου το ίδιο βράδυ κλήθηκε να παίξει στο θέατρο.

«Στα του σπιτιού κάνει κουμάντο πολύ περισσότερο η Αθηνά και να είναι καλά, την ευχαριστώ. Χρειάζεται να βρεθεί εκείνη η δυναμική στο ζευγάρι και οι ισορροπίες της καθημερινότητας, που να στηρίζει όσο μπορεί ο ένας τον άλλο και οι δύο μαζί να συνεργάζονται», δηλώνει ο Θανάσης Κουρλαμπάς στην κάμερα του Action24.

«Είναι κάποια επαγγέλματα προβληματικά από τη φύση τους. Η Αθηνά είναι εκπαιδευτικός, έχει πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα ήταν πολύ δύσκολο εάν το πρόγραμμα και των δύο ήταν τόσο αλλοπρόσαλλο όπως είναι το δικό μου, ενός ηθοποιού δηλαδή, με τις πρόβες, τις παραστάσεις, τις περιοδείες, τις μεταγλωττίσεις. Δεν έχεις γιορτές, δεν έχεις αργίες, χάνεις κάποιες στιγμές από την οικογένειά σου», συμπληρώνει ο γνωστός πρωταγωνιστής.

«Πραγματικά έγινα τυχαία ηθοποιός. Είμαι από την Καλαμάτα, ανέβηκα για σπουδές στην Πάντειο. Εάν δεν ανέβαινα για τις σπουδές στην Αθήνα, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είχε ανοίξει αυτός ο δρόμος. Ήταν επιλογή μου να δουλεύω παράλληλα με τη δραματική σχολή, για να πληρώνω τα δίδακτρά της», παραδέχεται στη συνέχεια ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

«Έχασα τη μητέρα μου και εκείνο το βράδυ έπρεπε να παίξω σε μία sold out πάρα πολύ δύσκολη παράσταση, που παίζουμε και φέτος για 5η χρονιά, η οποία πραγματεύεται αυτό ακριβώς: τη ζωή και τον θάνατο και πώς πρέπει αυτά τα δύο να συνδυαστούν. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη ημέρα», θυμάται ο Θανάσης Κουρλαμπάς.