Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ξαφνικά παύεις να είσαι παιδί»

Θανάσης Κουρλαμπάς

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μιλά συγκινημένος για την απώλεια της μητέρας του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη Μία» της ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που συμμετέχει για τρίτη χρονιά στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, τις μεταγλωττίσεις που τον βοήθησαν οικονομικά αλλά και την απώλεια της μητέρας του που τον σημάδεψε.

«Έκλεισε ένας χρόνος από την απώλεια της μητέρας μου. Ήταν μία δύσκολη περίοδος, γιατί ξαφνικά παύεις να είσαι παιδί» ανέφερε ο ηθοποιός. «Με τον πατέρα μου ήταν διαφορετικά. Ήταν άλλη εποχή, ήμουν στην εφηβική ηλικία. Είναι άλλη η απώλεια του πατρικού ειδώλου. Η απώλεια της μητέρας, του ομφάλιου λώρου που πάντα θα σε δένει με αυτήν είναι πάρα πολύ περίεργη και δύσκολη».

«Θεωρώ τον εαυτό μου πάρα πολύ τυχερό, γιατί η τύχη παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στη δουλειά μας. Έχω βρεθεί δίπλα σε πάρα πολύ ωραίους ανθρώπους και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Έχω ελάχιστα δυσάρεστα περιστατικά να θυμηθώ. Δεν ξέρω σε τι ποσοστό τις προκαλείς εσύ αυτές τις καταστάσεις ή δεν τις διαχειρίζεσαι εσύ σωστά» ανέφερε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

«Έχω πει όχι που μου έχουν στοιχίσει οικονομικά, καλλιτεχνικά και εμπορικά. Σε αυτό το κομμάτι με έχει βοηθήσει πολύ η μεταγλώττιση. Είναι μία απαιτητική δουλειά με πάρα πολλές ώρες εγγραφής αλλά μπορούσα και είχα ένα σταθερό εισόδημα» παραδέχεται ο ηθοποιός.