Θανάσης Ευθυμιάδης: Ζήσαμε με 6 χιλιάδες ευρώ για ένα χρόνο

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε σήμερα στο πλατό της Ελένης για την μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή του η γυναίκα του!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επέμεινε στη συνέντευξή του σήμερα πως ο τρόπος που βλέπουμε τη ζωή και αντιδρούμε στην καθημερινότητα επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο αυτά που μας συμβαίνουν. Έτσι το ότι σήμερα ζει την καλύτερή του περίοδο θεωρεί πως ήταν μια ανταπόδοση για αυτή του την κατεύθυνση – τρόπο ζωής. 

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η γυναίκα του: «Η Άννα με εμπνέει πάρα πολύ και η μεγάλη αλλαγή που έγινε στη ζωή μου οφείλεται πάρα πολύ στο ότι αφέθηκα στο μυαλό της γυναίκας» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης συμβουλεύοντας τους άντρες να εμπιστευτούν το γυναικείο τρόπο σκέψης για να πορευτούν γιατί αυτό εκείνον τον οδήγησε σε μεγάλη αλλαγή στη ζωή του και έτσι τώρα δήλωσε πως ζει την καλύτερή του φάση. 

Τότε η Ελένη έσπευσε να του επισημάνει πως όλη αυτή η θετικότητα πηγάζει και από το γεγονός πως και τα επαγγελματικά του πάνε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα αφού και η παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» στην οποία πρωταγωνιστεί πηγαίνει πάρα πολύ καλά εισπρακτικά. Εκείνος όμως είχε διαφορετική άποψη:

«Πριν από αυτή τη δουλειά να σου θυμίσω ήμουν στο Εθνικό Θέατρο με ένα πεντάμηνο συμβόλαιο και έπαιρνα 1200 ευρώ το μήνα, δηλαδή επί πέντε μήνες, πήρε έξι χιλιάδες το χρόνο. Ζήσαμε και με αυτά. Το ότι δεν άρχισα να κλαίω και να μιζεριάζω, νομίζω ότι δεν προκάλεσε την τύχη μου αρνητικά, αλλά άνοιξα τις πόρτες. Εμπιστεύτηκα τον Θανάση τον Ρέππα και τον Μιχάλη Παπαθανασίου που μου μιλήσαν πάρα πολύ ειλικρινά και μου είπαν πως ήρθε η στιγμή να βγω στο εμπορικό θέατρο. Τους εμπιστεύτηκα και έγινε αυτό το βήμα.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη:

Περισσότερα latest news »