Θανάσης Ευθυμιάδης: «Γυρίσαμε τη σκηνή 7 φορές και έφαγα 7 κομμάτια τούρτα»

Θανάσης Ευθυμιάδης

«Η αγαπημένη μου σκηνή ήταν όταν έφερα μια άλλη γυναίκα στο σπίτι και μέσα στην κουζίνα ήταν η Παναγιωτοπούλου και η Μπαλανίκα», λέει ο Θανάσης Ευθυμιάδης για το Ντόλτσε Βίτα.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Εύη Λεπενιώτη μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο Ντόλτσε Βίτα, με αφορμή την επιστροφή της σειράς στο Mega με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας, από αύριο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00.

«Το Ντόλτσε Βίτα έβαλε το λιθαράκι του ώστε να απενοχοποιηθούν οι σχέσεις μεγαλύτερης γυναίκας με μικρότερο άνδρα. Σε μια σκηνή που είχα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο, επέλεξα ένα τραγούδι του πρωτοεμφανιζόμενου τότε Αντώνη Ρέμου. Σε μια σκηνή έπρεπε να φάω ένα κομμάτι τούρτα.

Γυρίσαμε τη σκηνή 7 φορές και έφαγα 7 κομμάτια τούρτα. Μετά έκανα να φάω γλυκό κάνα μήνα. Τη δεύτερη χρονιά έπρεπε να μπω στο στρατό και οι σεναριογράφοι εμπνεύστηκαν από αυτό και έβαλαν στο στρατό και τον Αντώνη Καλούδη», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε στη συνέχεια: «Η αγαπημένη μου σκηνή ήταν όταν έφερα μια άλλη γυναίκα στο σπίτι και μέσα στην κουζίνα ήταν η Παναγιωτοπούλου και η Μπαλανίκα. Μια σκηνή που επίσης δεν θα ξεχάσω ήταν όταν γνώρισα τη Σάσα. Στην πρεμιέρα μού ανακοίνωσε η κοπέλα που είχα τότε ότι φεύγει, ότι δεν νιώθει ασφάλεια μαζί μου και ότι δεν θα μπορεί να κοιμηθεί ήσυχη τώρα που θα με ξέρει όλη η Ελλάδα».